Braco Healing voice

Braco – rauhan ja rakkauden lähettiläs

Kroatilainen “äänetön guru” Braco

Ensimmäinen mielikuva tästä merkillisestä kroatialaisesta miehestä, jonka lempeän rakastava katse ja pehmeä ääni läpäisee olemuksen, on suunnaton tasapaino ja rauha. Hiljainen hyväksyvä katse on nykypäivän kiireisessä elämässä monelle lähes tuntematon kokemus. Bracon parantava katse tarjoaa nähdyksi tulemisen tunteen. Hiljaisuudessaan ja rauhan olotilassaan hän on vain sinua varten, riisuen turhat suojakuoret ja tarkkaan rakennetut kulissit ympäriltäsi. Rakastavalla katsellaan hän näkee sinut ja lähettää rakkautta silmiensä ja äänensä kautta.

Bracon vastustamaton tapa olla ja katsoa avaa sydämet. Ehdoton rakkaus, joka ei odota sinulta mitään takaisin on harvinainen ilmiö. Emme ole tottuneet vastaanottamaan pitkiä, rakkaudentäyteisiä katseita aina edes läheisimmissä ihmissuhteissamme. Sen vuoksi hiljainen, läsnäoleva rakkaudellinen katse on monelle hyvin parantava kokemus. Tulla todella nähdyksi, omana itsenään, ja kokea olevansa rakastettu. Tulla hyväksytyksi. Niin parantavia asioita jo itsessään!

Parantaja korkeammassa potenssissa, näin voisi kai sanoa? Bracon tavanneilta ihmisiltä ja Bracon tilaisuuksissa vierailleilta on todettu parantuneen fyysisiä vaivoja ja heidän elämänlaatunsa on parantunut tapaamisen jälkeen. Monet tutkijat ovat selvittäneet tähän syytä, mutta mitään itsestään selvää vastausta ei ole löytynyt. Kuitenkin, tutkija toisensa jälkeen on todennut, että Bracon katseen parantava vaikutus on hämmästyttävä. Ja näin on koettu myös YK:n tasolla, kun hänelle annettiin rauhantunnustuspalkinto työstään maailmanrauhan puolesta. Häntä kutsutaan myös valon ja rauhan lähettilääksi. Braco puhuu itsensä rakastamisesta, oman sielunkipinän sytyttämisestä ja omalla valollaan muiden polun valaisemisesta. Braco auttaa parantamaan katseensa ja äänensä avulla. Auttaa ottamaan askeleita itsensä rakastamisen polulla. Hänen missionaan on sytyttää sielusi kipinä täyteen loistoonsa, jotta voit elää valonkantajana omassa ja läheistesi elämässä auttaen samalla koko ihmiskuntaa.

Braco on maailmalla jo ilmiö, ja nyt ensimmäisiä kertoja Suomessa on mahdollisuus osallistua Bracon äänitapahtumaan Era Novan SALIssa lauantaina 28.4.2018 ja 26.5.2018.

http://www.eranova.fi/?q=node/3821 Sen verran mielenkiintoni heräsi, että haluan päästä katsomaan, mistä tässä jutussa on kysymys!

Era Novan ystäväblogi

Maarit Pulju on hyvinvoinnista ja ihmisten välisistä suhteista kiinnostunut vapaa kirjoittaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *