Era Nova hakee sinua: DIGI-TRAINEE, MYYMÄLÄHARJOITTELIJA, OPINNÄYTETYÖNTEKIJÄ

Happy smiling young student woman with books, isolated on white background

Tule tutustumaan työelämään ja kehittämään taitojasi digiloikkaa ottavaan kirjakauppaan – uuden suunnan kirjakauppa ja kohtaamispaikka Era Nova kutsuu sinua mukaan muutokseen!

Oletko sinä kaipaamamme Digi-Trainee, myymäläharjoittelija ja/tai opinnäytetyöntekijä viemään meitä verkkoon ja valloittamaan asiakkaitamme myös ihmisiä kirjakaupassamme kasvotusten kohdaten.

Haluatko osallistua tai jopa osittain vastata verkkokauppauudistuksesta? Oppia, mitä SEO ja SEM ovat ja mitä niillä parhaimmillaan saa aikaan? Verkon lisäksi pääset kehittämään edellä mainittuja taitoja tosielämän kohtaamisissa Trainee- tai harjoittelujaksolla.

Oletko kiinnostunut asiakaskokemuksesta ja sen kehittämisestä? Haluatko oppia myymälätyöskentelyt perusteet, tehdä esimerkiksi asiakastutkimuksen tai ideoida ja kehittää sinulle mieluisan ja Era Novan asiakkaille kiintoisan projektin? Olemme uuden edessä – ja sinä voit olla mukana määrittelemässä, mitä uusi on. Projektityöt sopivat hyvin myös opinnäytetyöksi.

Era Nova Bookshop Oy:llä on hieno 35 vuoden tarina. Olemme ”se erikoisempi kirjakauppa”, jonne voi tulla etsimään ja löytämään, kohtaamaan ja olemaan. Verkkosivustomme, myymälämme sekä valmennus- ja koulutustilamme saavat tämän vuoden aikana uutta sisältöä ja pintaa.

Yhteistyömahdollisuuksia voidaan sommitella opintojesi mukaan. Voit kasvaa kanssamme Traineena, tehdä meille opinnäytetyön tai vaikka molempia. Toiveenamme on, että harjoittelujaksosi on vähintään kuukauden pituinen ja maailmankuvasi salliva: uskomme siihen, että jokaisen on hyvä kehittyä ja kasvaa itselleen sopivin tavoin ja ajatuksin.

Lisätietoja saat soittamalla 040 544 5550 / Tarja Törmänen (Era Novan toinen uusista omistajista, päivänsäde ja markkinointisäihke). Voit myös lähettää lyhyen hakemuksen ja ansioluettelosi eranova@eranova.fi. Otsikoithan viestisi TRAINEE/OPINNÄYTETYÖ. Arvostamme sukkelaa toimintaa, ja olemme valmiudessa käynnistämään kaikki ihastuttavat kehitysprojektit kanssasi vaikka heti huomenna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *