Uuden suunnan kauppa ja kohtaamispaikka Era Nova saa uudet omistajat


Uudet ihanat Era Novan omistajat Veera Uusoksa ja Tarja Törmänen Mervi ja Hans Lövin kanssa erittäin iloisissa tunnelmissa!

“Kuka minä olen ja mitä minulla on annettavaa maailmalle, minulle tärkeille ihmisille ja itselleni? Kuinka kasvan ja kehityn, millaisia tietoja ja taitoja minulla on ja mitä tarvitsen lisää?”

Kysymyksiä, joihin moni on 35 vuoden aikana löytänyt vastauksia Era Novan Mervi ja Hans Lövin kanssa. Kysymyksiä, joihin Era Nova tarjoaa ratkaisuja ja oivalluksia jatkossakin. Era Novan uudet omistajat Veera Uusoksa ja Tarja Törmänen uskovat rakastetun kaupan ja kohtaamispaikan ainutlaatuiseen vetovoimaan – ja siihen, että kauppa nimensä mukaisesti kehittyy jatkuvasti uudelle ajalle – ja luo uutta.

Moni osa toiminnasta: kirjakauppa, kohtaamispaikka ja sali Kasarmikatu 2 osoitteessa Helsingin Kaartinkaupungissa jatkaa toimintaa ennallaan. Varsinkin verkkoon Uusoksa ja Törmänen lupaavat uutta pöhinää ja tuotevalikoimaan toiveiden mukaisia uutuuksia ja ehkä myös viehättäviä yllätyksiä.

Kun haluat tavata meidät kaikki: tule la-su 10.-11.2. Minä Olen –messuille Finlandia-talon toiseen kerrokseen. Messuilla sinua palvelevat Era Novasta jo tutut Mervi ja Hanna sekä uudet innokkaat omistajat Veera ja Tarja.

Era Nova Minä Olen –messuilla la-su 10.-11.2. Finlandia-talo, Helsinki.

Avoinna la 10-18 ja su 10-16.

Era Nova kauppa, kohtaamispaikka ja sali, Kasarmikatu 2, 00140 Helsinki.

Avoinna arkisin 12-18, lauantaisin 11-15.

Lisätietoja:

Veera Uusoksa, p. 050 5273043, veera.uusoksa@gmail.com

Tarja Törmänen, p. 040 544 5550, sparklinglish@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *